Ključni ciljevi političke stranke PH vezani su za podizanje svijesti građana o važnosti građanskog i političkog aktivizma u svim sferama života i rada i poticanje promjena negativnih trendova u gospodarstvu i društvu.

Program rada političke
stranke Promijenimo Hrvatsku

Statut političke stranke
Promijenimo Hrvatsku

PREDSJEDNIŠTVO

Ivan Lovrinović

Jozo Ezgeta

Tihomir Babić

Dubravka Kolarić

Ivana Kolovrat

Zoran Marinović

Sanja Tandarić

NADZORNI ODBOR

Ines Taradi

Darinka Bistrović

Damir Kolovrat

GLAVNI ODBOR

Ivan Lovrinović

Jozo Ezgeta

Tihomir Babić

Dubravka Kolarić

Ivana Kolovrat

Zoran Marinović

Sanja Tandarić

Ivan Benčina

Frano Bodrušić

Marija Divić

Slaven Horvat

Mario Okmažić

Renato Ostojić

Josipa Rodić

Zdravko Lešić

MISIJA

Kontinuirano utjecati na građanski i politički aktivizam u Hrvatskoj kako bi se demokratizirao proces donošenja odluka u svim segmentima.

Građani Hrvatske zbog niza razloga nisu u potrebnoj mjeri aktivni i osviješteni o nužnosti osobnog sudjelovanja i utjecanja na odlučivanje o važnim pitanjima na lokalnoj i nacionalnoj razini.

Aktivno ćemo utjecati na promjenu takve prakse kako bismo smanjili fiktivnu demokraciju, klijentelizam, korupciju i ponovo promovirati rad kao vrijednost.

VIZIJA

Vidimo Hrvatsku kao demokratskiju i efikasniju državu iz koje mladi neće morati bježati u svijet za poslom, u kojoj će obitelj biti temelj društva, zaštićena i sretna, a majčinstvo promovirano kao posebna vrijednost.

Vidimo Hrvatsku koja je u stanju nahraniti još jednu državu, poticati vrijednosti rada, inventivnost, javni interes a štititi slobodnu pojedinca, privatne imovine i čvrsto braniti svoje nacionalne interese.

Ne želimo Hrvatsku u kojoj će i dalje vladati predatorski kapitalizam, klijentelizam, korupcija i razvijati se dužničko ropstvo.