Spremniji nego ikad! – poručuje Lovrinović

08.03.2018.Vijesti

U nedjelju 4. ožujka 2018. u Europskom domu u Zgarebu održana je druga sjednica Sabora naše stranke Promijenimo Hrvatsku koja je bila izvještajna i izborna. Dopunom programa i kadrovskim promjenama željeli smo provjeriti je li naš smjer prihvatljiv članstvu.

Ova sjednica Sabora PH pokazala je visoku homogenost i naše jedinstvo u želji da promijenimo Hrvatsku. Nije nas omelo niti loše vrijeme. Lijepo je bilo u taj dan biti na tom mjestu s ljudima koji gore istom vatrom.

Stranka Promijenimo Hrvatsku je stranka ozbiljnih ljudi, stranka koja ima rješenja za najvažnije probleme gospodarstva i društva. Spremni smo preuzeti odgovornost za vođenje zemlje iz ovih teških problema.

Uskoro ćemo vam prezentirati naša rješenja za goruće probleme gospodarstva i društva. Znamo da ste siti praznih priča i obećanja i izbornih prevara. Mi smo stranka koja će se odlučno obračunati sa svime što ne valja i što nas vuče natrag.

Pozivamo vas da nam se priključite i svojim znanjem i hrabrošću učinmo Hrvatsku zemljom u kojoj će naša djeca ostati živjeti.

Stranka Promijenimo Hrvatsku vratit će državu iz ruku kapitala u ruke naroda. Biti ćemo svoji na svome i maknuti one koji služe drugima na štetu hrvatskog naroda, poručio je predsjednik stranke Ivan Lovrinović.